‘Koeman bood te weinig voor Vilhena’

De club van Ronald Koeman, Southampton, heeft een poging ondernomen om Tony Vilhena van Feyenoord over te nemen. De Engelse club probeerde het talent binnen te halen voor een zacht prijsje, echter werkte de technisch-directeur van de ploeg uit Rotterdam, Martin van Geel, niet mee.

Southampton dacht in eerste instantie aan een huurovereenkomst, echter werd dit resoluut van de tafel geveegd. Vervolgens kwam de club van de gebroeders Koeman met een bod van 2,5 miljoen euro. ‘In eerste instantie spraken ze over huur. Dat hebben we verworpen. Het bod vonden we ook ver beneden wat marktconform is. Er was voor ons geen aanleiding een tegenvoorstel te doen’, zegt Van Geel tegen FOX Sports.

De geruchten rondom het persoon Vilhena wakkerde de afgelopen paar maanden aan, de jonge middenvelder zou ontevreden zijn doordat hij te weinig speeltijd krijgt. De sportief directeur van de Feyenoorders denkt echter dat het allemaal wel weer op z’n pootjes terecht komt: ‘Er hoeft maar iets te gebeuren op ons middenveld en dan is hij keihard nodig. Tonny is gewoon heel waardevol’

Praat Mee!