Update | Video blunder Vermeer

Kenneth Vermeer leek zijn status als onbetrouwbare maar katachtige keeper achter zich te hebben gelaten, maar de laatste weken vertoont Vermeer weer de foutjes die hem bij Ajax de das om deden. Woensdagavond ging Vermeer voor Feyenoord weer opzichtig in de fout tegen Heerenveen.

Anderhalf jaar geleden raakte Vermeer bij Ajax zijn basisplaats kwijt aan Jasper Cillessen die daardoor zelfs het WK in Brazilië haalde. Omdat Vermeer niet genoegen nam met een reserveplaats in Amsterdam stapte hij in augustus over naar aartsrivaal Feyenoord.

Bij Feyenoord kende Vermeer een ijzersterke periode waardoor hij ook weer op de radar kwam bij bondscoach Guus Hiddink. De laatste weken zijn de optredens van Vermeer toch weer weifelend. Tegen Twente was zijn foutje nog niet fataal, maar woensdag leverde een slippertje van Vermeer de 2-1 op voor Heerenveen. Op het moment van schrijven is Heerenveen – Feyenoord nog bezig, waardoor nog niets gesteld kan worden over de gevolgen van het foutje van Vermeer.

Update | Video blunder Vermeer

De blunder van Vermeer is Feyenoord duur komen te staan. De Rotterdammers gingen met 3-1 onderuit in Friesland, mede door de blunder van Vermeer bij een 1-1 stand. De video van die blunder gaat nu rond op Twitter:

Praat Mee!