Van Gaal wil Depay in de zomer naar Manchester United halen

Hoewel Manchester United zich rustig heeft gehouden tijdens de winterse transferperiode. Zal de ploeg van Louis van Gaal in de zomer echter groots gaan inkopen inkopen. PSV-sterspeler Memphis Depay is onderdeel van reusachtige transferplannen van de Engelse recordkampioen.

In de afgelopen transferperiodes was er volop belangstelling voor Depay, maar PSV wilde hem niet laten gaan. Depay liet weten graag kampioen te willen worden met PSV en besloot het seizoen af te maken in Eindhoven. De 21-jarige vleugelaanvaller staat in de zomer daarentegen wel open voor buitenlands avontuur.

Oud-bondscoach Louis van Gaal heeft naar verluidt wel interesse in Depay , zo schrijft boulevardkrant The Sun. Manchester United hoopt de 11-voudig international van het Nederlands Elftal voor een bedrag van tussen de dertien en veertien miljoen euro binnen te halen.

Dat bedrag is aan de lage kant aangezien Depay afgelopen zomer zijn verbintenis bij PSV nog verlengde tot medio 2018. Technisch manager Marcel Brands heeft de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd in het verkopen van PSV-spelers en zal naar alle waarschijnlijkheid geen genoegen nemen met een bedrag van minder dan twintig miljoen euro.

  1. By 'Depay naar United of City' | Onze-internationals on 22 februari 2015 at 17:34

    […] City, zou Depay vorige week al bekeken hebben. De geruchten rondom Depay gaan al langer rond. Zo meldde The Sun begin deze maand al de interesse van Van Gaal in Depay, die nog een contract tot medio 2018 […]

Praat Mee!