Feyenoord biedt Kuyt eenjarig contract aan

Feyenoord heeft Dirk Kuyt een contractaanbieding gedaan voor het volgende seizoen. Volgens diverse landelijke media ligt er in Rotterdam een eenjarig contract klaar voor de 104-voudig Oranje-international.

Een terugkeer naar de Kuip lijkt dan ook een kwestie van tijd. Kuyt heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt ooit terug te willen keren naar Feyenoord. De 34-jarige Katwijker maakte tussen 2003 en 2006 furore als spits van de Rotterdammers, waarna hij in de zomer van 2006 overstapte naar Liverpool.

Terugkeer Kuyt

Het Algemeen Dagblad meldt dat ‘welingevoerde bronnen in de Kuip verwachten dat beide partijen elkaar op korte termijn zullen vinden.’ Kuyt moet wel inleveren, maar zal dat naar verluidt op de koop toe nemen. Hij krijgt wel de zekerheid om na afloop van het eerste jaar zijn contract met één jaar te verlengen, mits de samenwerking een succes blijkt te zijn.

Rutten

Eerder deze week sprak Feyenoord-trainer Fred Rutten al zijn fiat uit voor de terugkomst van Kuyt. ‘Een fitte Kuyt is welkom. Kijk maar naar zijn staat van dienst’, waren de woorden van Rutten in De Telegraaf.

Kuyt kwam in zijn eerste periode bij Feyenoord tot 120 wedstrijden, waarin hij 81 keer trefzeker was. Afgelopen zomer beëindigde de aanvaller zijn imposante interlandcarrière, na een derde plaats op het WK. (Foto: Paul Blank, Wiki Commons)

  1. […] Clasie ziet een hernieuwde samenwerking met Dirk Kuyt wel zitten. De 23-jarige middenvelder van Feyenoord speelde afgelopen zomer op het WK al samen met […]

Praat Mee!