Jans: ‘Alleen als Barcelona belt, ga ik weg’

Tot dusver is trainer Ron Jans een groot succes bij PEC Zwolle. Zo won Jans vorig seizoen voor het eerst in de geschiedenis de KNVB Beker met PEC, en sleepte hij begin dit voetbaljaar de Johan Cruijff Schaal binnen. Momenteel staat PEC op een knappe derde plek, zodoende heeft Jans het uitstekend naar zijn zin en wordt zijn contract naar alle waarschijnlijkheid verlengt.

Dat vertelt de geboren Zwollenaar in de zaterdageditie van De Telegraaf. Wél wil de keuzeheer dat zijn club een aantal voorwaarden uitwerkt. Zo moet PEC, die volgens De Telegraaf afstevent op de gevreesde categorie 1, kunnen doorgroeien. Als dat perspectief er is, is contractverlenging slechts een kwestie van tijd.

‘Ik verwacht dat we eruit komen, maar het heeft alleen wat tijd nodig. Ik staar me ook niet blind op het buitenland. Een Nederlandse topclub? Nee. Ik ga ook niet met andere clubs praten. Mijn eerste optie is bij PEC Zwolle te blijven’, aldus Jans, die maar voor één club Zwolle zal verlaten. ‘Alleen als FC Barcelona belt, ga ik weg.’

Praat Mee!