Ola John zag af van Russisch avontuur.

Eenmalig international Ola John zag af van een overstap naar Kuban Krasnador. De Russische subtopper wilde de aanvaller van Benfica voor de rest van het seizoen huren, maar John heeft persoonlijk laten weten geen zin te hebben in een Russisch avontuur. 

Algemeen directeur Evgeny Kuravyev meldt tegenover het persbureau ITAR-TASS dat Kuban inderdaad interesse had in Ola John. ‘We voldeden aan zijn financiële voorwaarden, maar we kwamen er op persoonlijk vlak niet uit. Ik ga zijn naam niet noemen, maar het gaat om een aanvaller, een Nederlands international die in de top van Portugal speelt.’

Hoewel Kuban Krasnador John niet bij naamt noemt, lijkt het wel degelijk om de vleugelaanvaller te gaan. De overige speler die in de top van Portugal spelen en een international is namelijk Bruno Martins Indi, maar dat is weer geen aanvaller.
De ex-speler van FC Twente en HSV heeft de laatste weken weer een basisplaats bij Benfica en heeft dit seizoen in veertienwedstrijden drie goals en drie assists op zijn naam staan.

Praat Mee!