Vergeten international verbindt zich aan NAC

Demy de Zeeuw speelde vierenhalf jaar geleden nog in de halve finale van het WK. Er leek een mooie toekomst voor hem weggelegd, maar na een trap in het gezicht heeft de Zeeuw nooit meer zijn niveau kunnen halen. Na rondzwervingen bij Spartak Moskou en Anderlecht gaat de middenvelder voor de rest van het seizoen op amateur basis verder bij NAC.

‘We zijn blij dat we alsnog gebruik kunnen maken van de diensten van De Zeeuw. Hij is een speler met veel ervaring die absoluut iets toevoegt aan onze selecte’, laat technisch directeur Graeme Rutjes weten op de clubsite.

De voormalig international speelde zijn laatste interland dus tijdens de halve finale van het WK 2010 waarbij Caceres een “doodschop” uitdeelde in het gezicht van De Zeeuw. Hierbij liep hij een zware kaak-en mond blessure op en had  geruime tijd last van een hersenschudding. Hij speelde nog wel een seizoen bij Ajax waar hij kampioen werd, maar overtuigen kon hij niet meer. Na mislukte avonturen en Spartak Moskou en RSC Anderlecht is dit de nu de zesde club van De Zeeuw.

  1. […] via LinkedIn. De middenvelder, die afgelopen zomer na een open sollicitatie op het sociale netwerk naar NAC Breda vertrok, mag na een seizoen weer transfervrij vertrekken. Genoeg reden voor een nieuwe oproep op […]

  2. […] de Zeeuw was vrijdagavond wederom belangrijk voor zijn nieuwe, tijdelijke club NAC. De middenvelder belandde na een halfjaar zonder club te hebben gezeten bij de ploeg uit Breda, een lang verblijf was echter […]

Praat Mee!