Schöne: ‘Waarom zouden we ons moeten schamen?’

Ajax-aanvaller Lasse Schöne is blij met de nipte overwinning op Go Ahead Eagles (1-2). De ploeg van Oranje-internationals Jasper Cillessen, Joël Veltman en Davy Klaassen won door een blunder van keeper Mickey van der Hart, voor Schöne maakt dat echter niets uit. ‘Natuurlijk kan je blij zijn met zo’n overwinning. Waarom niet?’, begon de Deen in gesprek met Metro.

‘Waarom zouden we ons moeten schamen?’, ging Schöne verder. ‘Ik heb dit seizoen vaak genoeg teams gezien die in de laatste minuut winnen dankzij een foutje of een gelukje. Maar het gaat allemaal niet vanzelf. We moeten er heel hard voor werken.’

Schöne heeft wél medelijden met Ajax-huurling Van der Hart, die zoals gezegd een enorme, doorslaggevende blunder maakte. ‘Hij stond goed te keepen vandaag en dan dit. Mickey kon er ook niet veel aan doen, die bal stuiterde heel lelijk op en over zijn voet heen. Heel jammer voor die jongen, maar wel lekker voor ons. Lekker dat het een beetje meezit, of eigenlijk heel erg meezit’, besluit de Deens international.

 

 

Praat Mee!