Van Hanegem niet blij met terugkeer Kuyt

De afgelopen week verscheen er in verschillende media dat Dirk Kuyt vanaf volgend seizoen weer in het Feyenoord shirt gaat spelen. De voormalig international maakt er geen geheim van dat hij weer graag terugkeert naar de kuip. 

Veel fans van de Rotterdamse club zien het wel zitten in een terugkeer van de routinier, maar Willem van Hanegem vraagt zich af of Kuyt wel echt weer naar Feyenoord komt om te gaan voetballen. ‘Misschien hebben ze hem alleen een contract aangeboden om de supporters tevreden te houden, maar kan hij zo weinig verdienen dat hij er straks geen trek meer in heeft’, schrijft De Kromme in zijn column van het AD.

‘Ik heb er niets op tegen als Dirk komt, maar het is wel volledig tegen de filosofie van de club in, die juist de jeugd door wil laten stromen’, zo meent het clubicoon. Als Kuyt terugkeert hoopt van Hanegem niet dat hij wordt misbruikt op de rechtsback positie zoals afgelopen WK. ‘Daar liggen zijn kwaliteiten hlemaal niet. Hij wil bezig zijn en zoekt altijd de diepte. Dat zou het spel van Feyenoord momenteel goed kunnen gebruiken.’

Praat Mee!