Nieuw tijdschrift over WK: 90 minutes

Afgelopen december is de eerste editie verschenen van een nieuw, tweemaandelijks voetbaltijdschrift: 90 Minutes.

Elke editie van 90 Minutes staat in het teken van één voetbalthema: variërend van het WK van volgend jaar in Brazilië tot de Eredivisie, een internationale voetbalstad, een historische derby, een buitenlandse competitie of een beroemd elftal.

Het eerste nummer van 90 Minutes gaat volledig over het komende WK. Een greep uit de inhoud: interviews met Robin van Persie: ‘In Brazilië wil ik beslissend zijn.’, Patrick Kluivert: ‘Een WK begint pas in de kwartfinale.’ En Raphael van der Vaart: ‘Het zit nog steeds in mijn hoofd om wereldkampioen te worden.’ Reportages over Arjen Robben en Louis van Gaal. Verder is er aandacht voor de loting en poule-indeling, prognoses van trainers en prominenten, de tegenstanders en speelsteden van het Nederlands elftal, de WK-historie van Oranje en een reis in vogelvlucht door gastland Brazilië.

Na editie 1 staan ook de komende 2 nummers volledig in het teken van het WK voetbal in Brazilië. Van Pelé tot Neymar, de grote Braziliaanse sterren van vroeger en nu. En natuurlijk alles over het toernooi en het Nederlands elftal in de aanloop naar de opening op 12 juni 2014. (foto: Pro Shots)

http://www.90minutesmagazine.nl

90minutes

Praat Mee!