‘Clasie is uitgeleerd bij Feyenoord’

Oranje-international Jordy Clasie staat al geruime tijd in de belangstelling van Southampton en verschillende analytici denken dat dit de juiste stap is voor de kleine middenvelder van Feyenoord. Zo ook voormalig Feyenoord-coach Mario Been denkt dat Clasie klaar is voor een stap hogerop. 

Volgens Been heeft de 23-jarige Clasie niet veel meer te leren bij Feyenoord. ‘Jordy is zeker uitgeleerd bij Feyenoord, hij steekt er wekelijks met kop en schouders bovenuit’. laat Been weten in gesprek met VI. ‘Als hij zich verder wil ontwikkelen, moet hij gewoon naar een club waar hij elke week wordt uitgedaagd’.

Southampton zit al geruime tijd achter de handtekening van de oranje middenvelder aan, maar Been zit clasie liever naar Spanje vertrekken. ‘In Spanje zal hij goed passen, want hij beheerst het positiespel in de kleine ruimte. Maar in de Premier League zie ik hem ook wel slagen, al zal hij dan wel de juiste club moeten kiezen’, zegt de voormalig coach. De Rotterdammers kunnen nog veel geld voor Clasie vangen, de middenvelder ligt nog tot de zomer van 2018 vast.

Praat Mee!