Fer twee maanden uitgeschakeld met knieblessure

Leroy Fer is de komende acht tot tien weken uitgeschakeld. De Nederlandse middenvelder van Queens Park Rangers raakte tijdens het gewonnen competitieduel bij Sunderland (2-0) geblesseerd aan de binnenband van zijn linkerknie. Fer moet daardoor de eerstvolgende wedstrijden van het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan.

De Oranje-international schoot zijn ploeg dinsdagavond na zeventien minuten op voorsprong, maar moest een kwartier voor tijd per brancard het veld verlaten, nadat Fer zijn knie verdraaide in een duel met Sunderland-middenvelder Liam Bridcutt.

Nederlands elftal

De voormalig voetballer van Feyenoord en FC Twente kan een streep zetten door de volgende interlandperiode. Eind maart speelt het Nederlands elftal een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Drie dagen later staat een oefeninterland op het programma tegen Europees kampioen Spanje.

Fer reageerde woensdagavond via Twitter op zijn knieblessure. ‘Iedereen bedankt voor de steun. Ik ga hard werken om sterker terug te komen.’ (Foto: Instagram)

  1. […] twee maanden niet inzetbaar voor zijn club Queens Park Rangers. De Oranje-international liep onlangs een knieblessure op, juist op het moment dat de middenvelder in een goede vorm stak. Zodoende moet […]

Praat Mee!