Vier goals Dost in waanzinnige wedstrijd

Bas Dost heeft zaterdagmiddag van zich laten spreken namens Wolfsburg. De spits, die nog altijd wacht op zijn debuut in het Nederlands elftal, was met vier goals de grote man in het treffen met Bayern Leverkusen.

Wolfsburg zou de knotsgekke wedstrijd uiteindelijk met 5-4 winnen, voor een groot deel dus vanwege de scoringsdrift van Dost. Pas in de 93ste minuut tekende Dost voor zijn vierde treffer, die de drie punten opleverde.

Daar zag het er bij de rust niet naar uit. Mede door twee doelpunten van Dost stond Wolfsburg met rust al met 3-0 voor. Na rust kwam Leverkusen echter terug aan de hand van Heung-Min Son, die drie goals voor zijn rekening nam. Toen de wedstrijd op 4-4 leek af te stevenen was het de boomlange Dost die zijn ploeg aan de drie punten hielp.

  1. […] wist de voormalig speler van SC Heerenveen en Heracles vier maal te scoren in het duel met Bayer Leverkusen (5-4 winst) en scoorde hij tweemaal in de duels met Sporting Lissabon (2-0 winst) en Hertha BSC […]

  2. […] Dost is in vorm. De spits van VfL Wolfsburg scoorde onlangs liefst vier keer in de wedstrijd tegen Bayern Leverkusen (5-4 winst), donderdag was hij wederom trefzeker. Tweemaal […]

  3. By Tip van het weekend voor Guus: Bas Dost on 16 februari 2015 at 07:24

    […] Vier goals Dost in waanzinnige wedstrijd […]

Praat Mee!