Huntelaar: ‘Real is top, maar iedereen is te pakken’

Voor Klaas-Jan Huntelaar staat er woensdag een loodzware klus te wachten. De Oranje-international neemt het met Schalke 04 dan op tegen Real Madrid, in de achtste finale van de Champions League. Huntelaar erkent dat het een lastige opgave wordt voor zijn ploeg, maar hij beseft zich ook dat de positie van underdog een voordeel kan zijn.

‘We hebben niets te verliezen’, weet de spits van Schalke. ‘Real Madrid en Bayern München zijn de beste clubs ter wereld. Real is top, maar iedereen is te pakken’, aldus Huntelaar tegenover Voetbal International. De aanvalsleider van de club uit Gelsenkirchen is in ieder geval topfit voor het treffen met zijn oude werkgever. In de Duitse competitie zit Huntelaar een schorsing uit van vier competitieduels, die hij kreeg opgelegd naar aanleiding van een charge op Manuel Schmiedebach.

Vorig jaar werden Schalke en Real Madrid ook al aan elkaar gekoppeld in de achtste finale van het miljoenenbal. Destijds was De Koninklijke oppermachtig. In Duitsland werd het 6-1 voor Real, waarna de return in Bernabéu slechts een formaliteit was (3-1). (Foto: Instagram)

 

 

Praat Mee!