Champions League vanaf volgend seizoen bij Veronica te zien

Dat de Champions League na het lopende voetbalseizoen niet meer bij de publieke omroep is te zien, was al langer bekend. SBS kocht onlangs de uitzendrechten van het miljoenenbal. Vandaag maakte het mediaconcern bekend dat de voetballiefhebber vanaf volgend seizoen kan afstemmen op Veronica.

Jan Joost van Gangelen is de beoogde presentator van de live-uitzendingen, terwijl oud-internationals Ronald de Boer en Ruud Gullit de analyses moeten gaan verzorgen. De onderhandelingen met de oud-voetballers bevinden zich in een vergevorderd stadium. Van Gangelen, die bij SBS 6 de uitzendingen rond de wedstrijden van het Nederlands elftal aan elkaar praat, moet wat langer wachten op witte rook. De presentator van FOX Sports heeft van zijn werkgever toestemming gekregen om één CL-avond in te vullen. Mogelijk moet Veronica dus nog op zoek naar een tweede presentator.

Champions League bij Veronica

Veronica gaat, net als de NOS, vanaf 20.00 uur uitzenden. Zowel op dinsdag als op woensdag wordt er één wedstrijd live uitgezonden. Na afloop van de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels uitgezonden. Op woensdagavond begint Veronica al om 19.30 uur met de hoogtepunten van de wedstrijden van de dinsdagwedstrijden, waarna de reguliere uitzending wordt opgepakt. (Foto: Richard Broekhuijzen, Wiki Commons)

 

 

Praat Mee!