Update | Blessure Huntelaar valt mee: gekneusd scheenbeen

Klaas-Jan Huntelaar is woensdagavond geblesseerd uitgevallen tijdens het Champions League-duel tussen Schalke 04 en Real Madrid. De spits van Schalke 04 moest zich na 33 minuten laten vervangen met een beenblessure, en is voor onderzoek naar het ziekenhuis. Dat meldt de NOS.

Huntelaar liep zijn blessure op in een duel met Raphaël Varane. De 21-jarige verdediger van De Koninklijke zette een tackle in, waardoor Huntelaar de bal miste en met zijn rechterbeen hard op de Fransman botste. Aanvankelijk hervatte Huntelaar de wedstrijd, maar na een aantal minuten moest de international van het Nederlands elftal de strijd toch staken. Op dat moment stond Real met 1-0 voor dankzij een treffer van Cristiano Ronaldo.

Huntelaar naar ziekenhuis

NOS-commentator Jeroen Grueter meldde aan het begin van de tweede helft dat Huntelaar naar het ziekenhuis was gebracht voor een onderzoek naar de ernst van de blessure. Er wordt gevreesd voor een breuk in het been van de aanvaller.

Update 18 februari 22.53 uur

Volgens de laatste berichten zou Huntelaar zijn rechter kuitbeen hebben gebroken. Dat meldde de NOS woensdagavond laat op basis van Duitse bronnen.

Update 19 februari 9.49 uur

De blessure die Klaas-Jan Huntelaar woensdagavond opliep in het Champions League-duel met Real Madrid (0-2) is minder zwaar dan gedacht. De 31-jarige aanvaller van Schalke 04 heeft een gekneusd scheenbeen. Dat maakte de Duitse club woensdagavond laat via de officiële kanalen bekend. (Foto: Instagram)

 

  1. […] Klaas-Jan Huntelaar raakte onlangs in het Champions League-duel met Real Madrid (0-2 verlies) geblesseerd aan zijn scheenbeen. De Oranje-international is echter weer fit en heeft zijn schorsing voor vier […]

  2. […] de blessures van Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar in het achterhoofd, kan het Oranje-debuut van Dost niet lang meer op zich laten wachten. De spits […]

  3. […] van SC Heerenveen. Van Persie raakte afgelopen weekend geblesseerd aan zijn rechtervoet, terwijl Huntelaar vorige week een gekneusd scheenbeen op […]

Praat Mee!