AS Roma – Feyenoord vanavond live bij Onze11

Onze11 doet vanavond live verslag van AS Roma – Feyenoord. Beide clubs treffen elkaar in de zestiende finale van de Europa League. Voor Feyenoord is het de eerste Europese wedstrijd na de winterstop in tien jaar. Destijds werden de Rotterdammers in de zestiende finale van de UEFA Cup uitgeschakeld door het Portugese Sporting Lissabon.

Feyenoord-trainer Fred Rutten kan vanavond geen beroep doen op Sven van Beek. De 20-jarige verdediger liep tegen Heracles Almelo (2-0 verlies) een knieblessure op en reisde daarom niet mee naar Rome. Boulahrouz neemt naar alle waarschijnlijkheid zijn plek over in het hart van de defensie.

Eigen kracht

Rutten stelde in de afsluitende persconferentie voor het duel met Roma dat het belangrijk is dat zijn ploeg van eigen kracht uit moet gaan. ‘We spelen tegen een ploeg met veel kwaliteit, maar we moeten gewoon ons eigen spel durven spelen. We hebben bewezen dat we thuis erg sterk zijn. Dus we moeten een goed resultaat voor volgende week neerzetten.’

AS Roma – Feyenoord

AS Roma – Feyenoord begint donderdagavond om 19.00 uur. De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden door RTL7, dat om 18.00 uur begint met een voorbeschouwing op het duel. Onze11 doet ook live verslag van de Europese wedstrijd van de Rotterdammers. Vanaf 19.00 uur zijn de hoogtepunten in een liveblog te volgen. (Foto: Gary Denham, Wiki Commons)

 

Praat Mee!