Van Persie geblesseerd; verlaat Swansea-stadion op krukken

Robin van Persie is zaterdag geblesseerd geraakt tijdens het competitieduel met Swansea City (2-1 verlies). De aanvaller van Manchester United speelde de wedstrijd gewoon uit, maar is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Op een foto is te zien hoe Van Persie na afloop van de wedstrijd het stadion op krukken verlaat. 

De aanvoerder van het Nederlands elftal was net terug van een lichte blessure die hem in het FA Cup-duel met Preston North End aan de kant hield. Van Persie werd vrijdag weer fit verklaard en reisde zaterdag dan ook met zijn ploeg af naar Wales, waar de competitiewedstrijd tegen Swansea op het programma stond.

United kwam nog wel op voorsprong via Ander Herrera, maar zag Swansea in de tweede helft langszij komen. Ondanks dat Van Persie een zwakke indruk maakte, liet Louis van Gaal de 31-jarige spits in het veld staan. Voetbal International tweette aan het begin van de avond een foto waarop is te zien hoe Van Persie op krukken en met een brace om zijn rechterenkel de catacomben verlaat. Het is nog niet duidelijk wat de ernst van de blessure van de Rotterdammer is. (Foto: Instagram)

Praat Mee!