Loopbaan Strootman mogelijk in gevaar: ‘De operatie is niet goed verlopen’

Het zit al tijden niet goed met de knie van Kevin Strootman. Vorig jaar maart liep de Nederlander een zware blessure op aan het gewricht en kort na zijn rentree was het opnieuw foute boel. De middenvelder van AS Roma moest wederom onder het mes en tijdens de ingreep kwam kraakbeenschade aan het licht. Mario Brozzi, voormalig arts van de Romeinse club, heeft er geen goed gevoel bij en vreest voor de loopbaan van de Oranje-international.

‘Mijn indruk is dat de operatie van Strootman niet goed verlopen is’, zegt Brozzi op Gold TV. ‘Ik weet niet precies wat er is gebeurd met zijn knie, maar de problemen met zijn kraakbeen komen voort uit een probleem met de positionering van de kruisband.’

‘Nu dit de situatie is, zie ik geen weg terug voor hem’, vervolgt Brozzi, die niet kan inschatten of een nieuwe operatie noodzakelijk is voor de oud-speler van PSV. De arts zet verder zijn vraagtekens bij de keuze van Strootman om zich in Amsterdam te laten opereren. ‘Als iedereen maar naar het buitenland gaat, lijkt het wel of niemand meer beter wordt.’ (Foto: Instagram)

Praat Mee!