Rutten ruimt tegen Roma plek in voor Van Beek

Feyenoord-trainer Fred Rutten kan donderdag weer een beroep doen op Sven van Beek. De jeugdinternational is fit genoeg om in de basis te beginnen tegen AS Roma. Van Beek was er in Rome niet bij wegens een knieblessure.

Volgens Voetbal International neemt Van Beek zijn vertrouwde plek in het hart van de defensie weer in. Khalid Boulahrouz schuift door naar de rechtsbackpositie, terwijl de 20-jarige Rick Karsdorp waarschijnlijk een rol als rechtsbuiten gaat vervullen. Jens Toornstra verhuist namelijk naar het middenveld, waar hij de positie van de geschorste Lex Immers overneemt.

Feyenoord manoeuvreerde zich vorige week in een goede uitgangspositie door een 1-1 gelijkspel weg te slepen uit Rome. Colin Kazim-Richards maakte in de tweede helft gelijk, nadat Gervinho de Romeinen na twintig minuten op voorsprong had gezet.

Feyenoord – AS Roma

De return vindt donderdagavond plaats in De Kuip, waar om 21.05 uur wordt afgetrapt. Inzet is een plek bij de laatste zestien in de Europa League. Onze11 doet donderdag live verslag van Feyenoord – AS Roma.

 

Praat Mee!