Kazim vertrouwt op goede afloop: ‘Onze missie is plaatsing voor de volgende ronde’

Colin Kazim-Richards mag dan niet de meest verfijnde voetballer van de Eredivisie zijn, hij wordt wel steeds belangrijker voor Feyenoord. Afgelopen zondag veroorzaakte de Engelse Turk een penalty tegen Excelsior (3-2 overwinning), die hij vervolgens zelf benutte, terwijl hij een paar dagen daarvoor een belangrijk uitdoelpunt scoorde tegen AS Roma. Morgen (donderdag) kan Kazim weer van zich laten spreken tijdens het Europa League-duel Feyenoord – AS Roma. Hij heeft veel vertrouwen in de return.

Kazim beseft zich maar al te goed wat het teweeg zou brengen als Feyenoord zich, ten koste van Roma, plaatst voor de volgende ronde van de Europa League. ‘Dat zou geweldig zijn voor iedereen binnen deze club’, sprak de 28-jarige spits woensdag op de afsluitende persconferentie. ‘We bereiden ons optimaal voor en zullen keihard moeten werken. Het kan een heel speciale avond worden, dat beseffen we.’

Missie

De spits van de Rotterdammers weet dat Feyenoord er nog lang niet is en dat het gas er morgen flink op moet. ‘Met de 1-1 van vorige week hebben we een eerste stap gezet naar het bereiken van onze missie, namelijk plaatsing voor de volgende ronde. Hopelijk kunnen we het morgen afmaken’, besloot Kazim. (Foto: Instagram)

Praat Mee!