VIDEO | Neymar laat zich provoceren door City-fan

VIDEO | Neymar kon gisteren geen hoofdrol voor zich opeisen in het gewonnen Champions League-duel met Manchester City (1-2). Het Braziliaanse wonderkind van FC Barcelona werd na 80 minuten naar de kant gehad door trainer Luis Enrique. De wissel zat Neymar zodanig dwars dat hij zich na de gemiste strafschop van Messi liet provoceren door een City-fan.

Na afloop van de wedstrijd dook een filmpje op waarop is te zien hoe een fan van de Citizens Neymar uitdaagt. De supporter, met Yaya Touré op de achterkant van zijn shirt, gaat uit zijn dak als Messi bij een 1-2 tussenstand een strafschop mist. Hij viert het feestje vervolgens in de richting van de 23-jarige aanvaller, die oogcontact zoekt met de City-fan en hem gebaart na het laatste fluitsignaal zijn kant op te komen. Het volgende moment is te zien dat Neymar en de fan tegenover elkaar staan, waarna ze door twee stewards uit elkaar worden gehaald.

‘Ik was wat aan het spelen met hem’, reageerde Neymar tegenover de pers op het voorval. ‘Hij schold me uit, waarna ik hem uitlachte. Wat hij me toeriep? Dat kan ik beter niet vertellen, nee. Mij moeder gaf me een goeie opvoeding. Wat zijn moeder hem nooit geleerd, heeft de mijne dat wel gedaan.’

Video incident Neymar tegen City

Bekijk hieronder de beelden van het incident.

http://youtu.be/bHRR6TwV9Dk

Praat Mee!