Opstellingen Feyenoord – AS Roma: Van Beek keert terug

Feyenoord-trainer Fred Rutten heeft voor de wedstrijd tegen AS Roma zijn centrale duo in ere hersteld. Sven van Beek speelt voor de eerste keer in de basisopstelling van de Rotterdammers sinds hij een knieblessure opliep in het verloren competitieduel met Heracles Almelo (2-0). Achterin vormt hij samen met Terence Kongolo het hart van de defensie.

Naast de terugkeer van Van Beek heeft Rutten nog wat wijzigingen doorgevoerd in zijn elftal. Zo speelt Khalid Boulahrouz vanavond op de rechtsbackpositie, neemt Jens Toornstra de positie van de geschorste Lex Immers op het middenveld over en begint de 20-jarige Rick Karsdorp op de rechtervleugel. Naast Immers zit ook Luke Wilkshire niet bij de selectie. De Australische rechtsback zit een schorsing uit.

Onze11 houdt een liveblog bij over het Europa League-duel Feyenoord – AS Roma. Je vindt het liveblog hier.

Opstellingen Feyenoord – AS Roma

Hierna volgen de volledige opstellingen van beide elftallen.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Boulahrouz, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Toornstra, El Ahmadi; Karsdorp, Kazim en Vilhena.

Opstelling AS Roma: Skorupski; Torosidis, Manolas, Mapou, Holebas; De Rossi, Keita, Pjanic; Gervinho, Totti en Ljajic. (Foto: Instagram)

Praat Mee!