Klopp onaangenaam verrast door Batman en Robin act

Lang bungelde Borussia Dortmund dit seizoen in de onderste regionen van de Duitse Bundesliga. Na de overwinning in de Kohlenpott-derby met Schalke (3-0) rukte Dortmund zaterdag echter alweer op naar de tiende plek in de competitie. Het ging na afloop van het duel vooral over de wijze waarop Pierre-Emerick Aubameyang de openingstreffer vierde met Marco Reus.

‘Ik was zeer verrast’, ging Dortmund-trainer Jürgen Klopp tegenover de Duitse media in op de actie van Aubameyang. De 25-jarige aanvaller rende na zijn doelpunt meteen naar een tasje, dat hij zelf achter het doel van de tegenstander had gelegd. Aubameyang toverde een outfit tevoorschijn van Batman en Robin en liet Reus meespelen in het opgevoerde toneelstukje. ‘Het enige positieve is dat Auba blijkbaar zó zelfbewust is dat hij al van tevoren wist dat hij ging scoren. Als je dit vijf keer doet, ben je zo geschorst. Dat kan niet’, toonde Klopp zich kritisch over zijn spits.

Spiderman

Dit keer kwam Aubameyang weg met een gele kaart, die hij op de koop toe nam. ‘Ik ben een speler die weinig kaarten krijgt. Dan is het niet erg als je er eentje krijgt tijdens deze derby’, vertelde de Fransman. Aubameyang heeft er sowieso wel een handje van om zijn doelpunten op een aparte wijze te vieren. Eerder dit seizoen zette hij een Spiderman masker op na zijn treffer tegen Bayern München. (Foto: Instagram)

Praat Mee!