Bazoer schrok van PSV-aanhang: ‘Werd bekogeld met iPhone’

Riechedly Bazoer keerde zondagmiddag terug in Eindhoven. De 18-jarige middenvelder van Ajax speelde jarenlang in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren, maar besloot op zijn zestiende de overstap te maken naar de jeugdopleiding van de Amsterdamse club. Een keuze die hem niet in dank werd afgenomen door de PSV-supporters, zo bleek vandaag maar weer. Bij een corner van Ajax werd Bazoer met van alles en nog wat bekogeld.

‘Ik schrok, want er zat ook een telefoon bij. Een iPhone 4’, liet Bazoer na de wedstrijd weten aan het Algemeen Dagblad. Ondanks dat de Utrechter van Curaçaose afkomst de hele wedstrijd werd uitgefloten, koestert hij geen wrok tegen zijn oude club. ‘Ik heb hier altijd met veel plezier gevoetbald en ben ook vaak ballenjongen geweest’, aldus Bazoer.

PSV – Ajax

Het competitieduel tussen PSV en Ajax eindigde overigens in een 1-3 overwinning voor de Amsterdammers. Na een halfuur kwam Ajax via Ricardo Kishna op voorsprong. In de tweede helft drong PSV Ajax terug op eigen helft, en dat resulteerde een kwartier voor tijd in de gelijkmaker van Luuk de Jong. Een van richting veranderde vrije trap van Lasse Schöne en een droge knal van Anwar El Ghazi bezorgden Ajax alsnog de zege. (Foto: Instagram)

Praat Mee!