VIDEO | Vrijend koppel op middenstip Charlton Athletic blijkt PR-stunt

VIDEO | Charlton Athletic was de afgelopen dagen even wereldnieuws. Britse media berichtten vorige week donderdag over een koppel dat de liefde had bedreven op de middenstip van de club uit de Engelse Championship. Al snel doken beelden van de beveiligingscamera’s op die binnen een paar dagen meer dan een miljoen keer werden bekeken. Achteraf bleek het te gaan om een PR-stunt.

Op de beelden is te zien hoe een verliefd stelletje inbreekt in het stadion van Charlton Athletic en vervolgens de liefde bedrijft op de middenstip. De Engelse club kondigde in eerste instantie aan een onderzoek in te stellen naar het voorval, maar gaf later toe dat het ging om een PR-stunt. Het filmpje maakt onderdeel uit van een reclamecampagne voor het verhuren van het veld aan amateurclubs in de zomerstop.

‘We wilden ons huurprogramma voor amateurclubs op een ludieke manier onder aandacht brengen en hebben daarom beelden naar buiten gebracht van een jong koppel in een liefdevolle situatie’, aldus de commercieel directeur van Charlton Athletic. ‘Na enige tijd hebben we besloten om bekend te maken dat het om een actie voor het huren van het veld in de zomer ging. Het koppel is bij de volgende wedstrijd aanwezig.’

http://youtu.be/gGELzwSkVIc

Praat Mee!