Strootman ligt op schema voor rentree begin volgend seizoen

Kevin Strootman heeft via Twitter gereageerd op de speculaties dat zijn carrière mogelijk in gevaar is. ‘Geloof alsjeblieft niet de mensen die mij nog nooit hebben gezien’, laat de Nederlander weten op het sociale medium. Strootman deelt verder mee dat hij op schema ligt om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn rentree te maken bij AS Roma.

‘In tegenstelling tot wat is geopperd in de media heb ik de training hervat en werk ik hard aan mijn comeback’, doelt Strootman onder andere op de teksten van voormalig AS Roma-arts Mario Brozzi. Volgens de medicus was de operatie van de Oranje-international niet goed verlopen en zou een terugkeer op het hoogste niveau bemoeilijkt worden door kraakbeenproblemen.

‘Alsjeblieft, geloof de mensen niet die mij nimmer hebben gezien in hun leven, maar volg de sociale media van mij of AS Roma om op de hoogte te blijven van mijn vooruitgang’, vervolgt Strootman. ‘En for the record, ik lig op schema om terug te zijn als de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.’

photo credit: Calciomercato24 via photopin cc

Praat Mee!