Toekomst van Ginkel ligt niet in Milaan

De carriere van Marco van Ginkel blijft apart. Na een stormachtige ontwikkeling bij Vitesse mocht de middenvelder een contract tekenen bij Chelsea. Na een jaar blessureleed kreeg hij de kans om zich bij AC Milan te bewijzen, maar vooralsnog stelt de middenvelder teleur en een contract lijkt er niet in te zitten. 

AC Milan huurt de 22-jarige Nederlander dit seizoen van Chelsea voor een bedrag van een miljoen euro. Als van Ginkel aan minstens twintig wedstrijd kwam zou dit bedrag gehalveerd worden, maar vooralsnog blijft de jongeling op vijf wedstrijden steken. Tuttosport heeft bewijs dat Milan nu helemaal niets hoeft te betalen, omdat van Ginkel door blessureleed nauwelijks aan zijn wedstrijden is gekomen.

Volgens de Italiaanse krant zal Chelsea hiermee akkoord tenzij de tweevoudig-international aan het einde van het seizoen plotseling veel gaat spelen. Alhoewel dit niet lijkt te gaan gebeuren, zal van Ginkel na dit seizoen terugkeren bij Chelsea waar hij een contract heef tot de zomer van 2018. Daar zal hij moeten concurreren met onder andere Fabregas, Matic, Ramires, Willian en Oscar.

bron: Instagram

Praat Mee!