Willems populair bij scouts

Niet Memphis Depay maar Jetro Willems komt steeds vaker op de lijstjes te staan van buitenlandse (top)scouts. De linksback speelt de laatste maanden ijzersterk en dit is ook opgevallen bij de topclubs. Volgens De Telegraaf zit de creme de la creme van Europa achter de jonge verdediger aan en lijkt Depay achterop te raken.

Verschillende scouts van buitenlandse (top)clubs waren in de topper tussen PSV en Ajax onder de indruk van de kwaliteiten van Willems, die bij de Eindhovenaren nog maar tot de zomer van 2017 een contract heeft. ‘Hij heeft het in mijn ogen in zich een van de beste linksbacks van Europa te worden’, gaf Marcel Brands eerder aan. ‘Hij is pas twintig jaar en er zit nog ontzetten veel rek in zijn ontwikkeling’.

Willems en PSV zijn al in gesprek over een nieuwe verbintenis. Na het eerste onderhoud volgt er spoedig een tweede gesprek. Aan het begin van het seizoen waren alle schijnwerpers nog gericht op college Depay, maar de laatste weken lijkt de aanvaller meer met zichzelf bezig dan met het team.

Praat Mee!