Wijnaldum wil niks bewijzen tegenover Van Hanegem

Georginio Wijnaldum heeft geen behoefte om zijn gelijk te halen tegenover de kritiek van Willem van Hanegem. De oud trainer gaf vorige week aan dat PSV zomaar in elkaar kan storten na de verloren wedstrijd tegen Ajax. De Eindhovenaren reageerde hierop door met 3-0 te winnen van Go Ahead Eagles, maar aanvoerder Wijnaldum zegt dat het niks te maken heeft met de uitspraken van De Kromme. 

‘Willem heeft veel verstand van voetbal, die roept niet zomaar iets. Daarom ga ik niet al na een wedstrijd zeggen dat hij ongelijk heeft. We bewijzen pas het tegendeel als we blijven winnen’, zegt Wijnaldum tegenover het ANP. ‘Hij zegt dat niet zomaar, en hij zal vast wel een paar dingen hebben gezien die hem aan het twijfelen hebben gebracht.’

De 16-voudig international heeft geen zin om de criticasters aan te pakken. ‘Ach, iedereen mag zijn mening hebben. Zeker bij een topclub krijg je na een nederlaag kritiek. Ik hoorde dat mensen dachten dat wij zouden instorten. Nou, nu in ieder geval niet, maar dit is pas na een wedstrijd’, concludeert Wijnaldum.

foto: instagram

Praat Mee!