Huntelaar vraagteken voor CL-return tegen Real Madrid

Klaas-Jan Huntelaar moet morgenavond (dinsdag) mogelijk verstek laten gaan als Schalke 04 het opneemt tegen Real Madrid. De spits van het Nederlands elftal is niet helemaal fit.

De onfortuinlijke aanvaller van de Duitse club raakte in de heenwedstrijd geblesseerd aan zijn scheenbeen, na een duel met Raphaël Varane. Achteraf bleek het te gaan om een zware kneuzing, waardoor Huntelaar alweer snel zijn rentree kon maken. Na de wedstrijd van afgelopen weekend met 1889 Hoffenheim (3-1 zege) kampt de Achterhoeker opnieuw met fysieke malheur.

Naast Huntelaar zijn ook Benedikt Höwedes, Marco Höger en Eric Maxim Choupo-Moting onzeker voor de return in Madrid. ‘We wachten tot de laatste training, maar ik wil tegen Real een elftal opstellen dat fit en sterk is’, zei Schalke-trainer Roberto Di Matteo. De Italiaanse oefenmeester weet dat zijn ploeg een lastige opgave te wachten staat na de 0-2 nederlaag in Gelsenkirchen. ‘Wij hebben een beetje geluk nodig om een goed resultaat neer te zetten. Maar het kan heel interessant worden als wij snel de score openen.’ (Foto: Instagram)

Praat Mee!