Huntelaar genoot van tweede doelpunt: ‘Hij zat er lekker in’

Waar Bruno Martins Indi zich dinsdagavond met FC Porto wist te kwalificeren voor de kwartfinale van de Champions League, slaagde Klaas-Jan Huntelaar daar niet in met Schalke 04. De Nederlandse spits had met twee treffers een groot aandeel in de 3-4 zege bij Real Madrid, maar dat was na de 0-2 nederlaag in eigen huis niet genoeg. Na afloop van de wedstrijd verscheen Huntelaar voor de camera van de NOS.

De Oranje-international hielp zijn ploeg vlak voor rust aan een 1-2 voorsprong door een afgeslagen bal langs doelman Iker Casillas te werken. Een paar minuten later was het echter alweer gelijk via Cristiano Ronaldo, en daar baalde de aanvalsleider flink van. ‘Het was jammer dat we voor rust die 2-2 tegen kregen, want anders ga je met 2-1 de rust in en weet je dat je nog één doelpunt nodig hebt in de tweede helft’, reageerde Huntelaar teleurgesteld op de uitschakeling.

‘Het was een slecht moment van ons. We gaven die 2-2 veel te makkelijk weg’, vervolgde de aanvalsleider. ‘Maar we zijn goed doorgegaan en misschien zat er nog wel ietsjes meer in. Op het laatste moment zochten we het geluk om nog twee treffers af te dwingen en door te gaan, maar helaas is het niet gelukt.’

‘Hij zat er lekker in’

De 31-jarige Achterhoeker bracht zeven minuten voor tijd nogmaals de spanning terug in de wedstrijd. Huntelaar rondde een slimme loopactie af met een heerlijk schot, die via de onderkant van de lat in het doel belandde. ‘Ja, hij zat er lekker in’, grijnsde de 69-voudig international van het Nederlands elftal, die er met zijn ploeg nog een slotoffensief uitgooide. Real Madrid bleef echter op de been en plaatste zich met de hakken over de sloot voor de kwartfinale van de Champions League. (Foto: Instagram)

Praat Mee!