‘Roma zal Van der Vaart met open armen ontvangen’

De transfergeruchten rondom het persoon Rafael van der Vaart blijven maar aanhouden, na Kansas City en Ajax wordt nu ook AS Roma genoemd als mogelijk toekomstig werkgever van de creatieve middenvelder. De link wordt gelegd door de Italiaanse media. 

De Oranje-international beschikt over een aflopend contract bij HSV, het ziet er sterk naar uit dat deze verbintenis niet wordt verlengd. Zodoende mag de middenvelder gratis de deur uitlopen bij de Duitse club. Hier lijkt AS Roma dus een slag te willen slaan, de nummer twee van Italië mist de nodige creativiteit in het elftal en komt daardoor moeilijk tot scoren. Van der Vaart lijkt een geschikte man om dit probleem voor de ploeg uit Rome op te lossen.

Het salaris van de middenvelder van Oranje is volgens de Italiaanse krant Leggo wel een struikelblok, de routinier verdient naar verluid nu zo’n 4 miljoen euro per jaar in Duitsland. Roma is niet bereid om een dergelijk bedrag te gaan uitbetalen. Van der Vaart zal dus in moeten leveren op financieel gebied wil hij naar Rome verkassen. (Foto: Paul Blank. Wiki Commons)

Praat Mee!