Chelsea-verzorgster maakt overuren door kaartenregen Kuipers

Björn Kuipers heeft zich tot nog toe niet erg populair gemaakt, de Nederlandse leidsman stuurde Zlatan Ibrahímovic na een halfuur spelen met een rode prent van het veld. Wat volgde: een regen van gele kaarten en spelers die zich stierlijk aanstelden. Samengevat: de Chelsea-verzorgster kon weer flink aan de bak, vooral Eden Hazard kreeg het flink te verduren en moest meermaals opgelapt worden door de vrouw met medische kwaliteiten. 

Björn Kuipers mocht na een lange periode zonder échte toppers weer eens aantreden in de Champions-league, Chelsea – PSG leek op voorhand een prachtig affiche om zijn arbitrale kwaliteiten weer eens aan Europa tentoon te stellen. Echter heeft de arbiter het tijdens het CL-duel zwaar, beide ploegen begonnen met een agressieve houding aan de krachtmeting.

Nadat Kuipers Ibracadabra van het veld stuurde escaleerde het duel. De arbiter uit Oldenzaal moest de gemoederen meermaals bedaren brengen en strooide met gele kaarten. Dit resulteerde in het constante uitrukken van de medische dame van Chelsea. Op het moment van schrijven houden beide ploegen elkaar nog met 0-0 in evenwicht. Bij deze stand zou Chelsea zich plaatsen voor de volgende ronde in de Champions-League. Er staan nog 10 minuten op de klok. (Foto: Tânia Rêgo/ABr)

 

Praat Mee!