Wereldkampioen keert terug naar Bundesliga

Sami Khedira zal naar alle waarschijnlijkheid vertrekken bij Real Madrid aan het einde van dit seizoen. De Duitser had afgelopen dinsdag een basisplaats tegen zijn toekomstig werkgever, Schalke 04. Volgens Marca heeft Khedira een overeenkomst met Schalke bereikt over een langlopend contract.

De 27-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract en werd voornamelijk in verband gebracht met clubs als Arsenal en AC Milan. Maar zijn toekomst lijkt dus in de Bundesliga te liggen. Hiermee keert hij terug naar de competitie waar hij al eerder voor VfB Stuttgart speelde tot de zomer van 2010. Na een uitstekend WK verdiende de jonge Duitser een transfer naar de koninklijke.

De Italiaanse trainer Carlo Ancelotti beweerde nog dat hij Khedira echt niet kwijt wil, maar met zijn “transfervrije” status is daar geen houden meer aan. De directeur van de club uit Gelschenkirschen wil nog niet de komst bevestigen. ‘Natuurlijk zou hij een goede speler zijn voor Schalke. Als hij beschikbaar zou zijn, dan zouden wij hem uiteraard graag halen’, aldus Horst Heldt.

foto: Instagram

Praat Mee!