Sneijder moet wegens onbekende reden vrezen voor schorsing

Wesley Sneijder heeft zich afgelopen weekend misdragen na afloop van de competitiewedstrijd tegen Basaksehir (2-2). De Nederlandse middenvelder van Galatasaray is maandag aangeklaagd door de tuchtcommissie van de Turkse voetbalbond. Waar Sneijder zich schuldig aan heeft gemaakt, is niet bekend.

Aurélien Chedjou en Selçuk Inan, ploeggenoten van Sneijder bij Galatasaray, zijn ook in staat van beschuldiging gesteld. Chedjou had het aan de stok met de assistent-trainer van Basaksehir en moet vrezen voor een flinke schorsing. Naar verluidt was Sneijder ook betrokken bij dit incident. Zijn precieze rol in het voorval is echter nog onduidelijk.

Het puntenverlies in eigen huis kan Galatasaray weleens lelijk gaan opbreken in de titelstrijd. Dirk Kuyt verloor weliswaar met Fenerbahçe, maar Besiktas wist de drie punten wel veilig te stellen. Daardoor voeren zij momenteel de ranglijst aan met 54 punten. Galatasaray volgt op de tweede plaats met een achterstand van twee punten, terwijl Fenerbahçe een gat van vier punten moet zien te dichten. (Foto: Instagram)

Praat Mee!