Nederlands tintje aan All Star Game

Edwin van der Sar zal zijn keepershandschoenen weer aantrekken voor de All Star wedstrijd tussen Manchester United Legends – Bayern Munchen Legends. Deze wedstrijd staat in teken van het Red Heart United goede doel en zal op 14 juni worden gespeeld op Old Trafford. Ook drie andere oud-internationals zullen hun opwachting maken voor deze wedstrijd.

De voormalig keeper van het Nederlands elftal staat bekend als een van de beste keepers in de historie van Manchester United en is nog steeds geliefd bij de aanhang. Tussen 2005 en 2011 speelde de keeper 186 wedstrijden en won onder meer vier keer de landstitel en een keer de Champions League.

De 44-jarige marketing directeur van Ajax is niet de enige Nederlander, ook Jaap Stam is uitgenodigd door manager Bryan Robson. ‘Ik ben heel erg blij dat Edwin en Jaap mee willen doen aan dit evenement. De ploeg krijgt een mooie structuur qua spelers en daar ben ik blij mee’. Bij Bayern Munchen is Paul Breitner de coach en heeft plek ingeruimd voor Mark van Bommel en Roy Makaay.

De huidige selectie van Manchester United: Edwin van der Sar, Jaap Stam, Ronny Johnsen, Paul Scholes, Phil Neville, Dwight Yorke, Andy Cole, Quinton Fortune en Denis Irwin.

De huidige selectie van Bayern Munchen: Giovani Elber, Niko en Robert Kovac, Roy Makaay, Paolo Sergio, Michael Tarnat, Mark van Bommel, Daniel van Buyten en Dietmar Haman.

(Foto: Paul Ridderhof) (Photopin.com)

Praat Mee!