Oranje talent niet weg bij Twente volgens zaakwaarnemer

De laatste dagen kwam in het nieuws dat Oranje talent Bilal Ould-Chihk weg zou willen bij de Tukkers. De speler van Oranje onder 19 zou volgens meerdere media niet akkoord zijn gegaan met het contractvoorstel van FC Twente, maar zaakwaarnemer Samir El Hadouchi ontkent deze geruchten.

Volgens El Hadouchi is er geen sprake van om een breuk te forceren. ‘De afstand was onoverbrugbaar. Ook voor ons. Bilal wil graag bij FC Twente blijven’, zegt de belangenbehartiger in ELF Voetbal. ‘We denken ook dat de club een uitstekende omgeving is om verder te groeien’.

De enclave van Ould-Chihk neemt alle opties in beraad en zal goed nadenken over de volgende stap in zijn carierre. ‘Of hij nu weer terugkeert, weet ik niet. Dit is een prachtige omgeving voor hem en zijn ambitie is nog steeds om zijn kwaliteiten te laten zien bij FC Twente. De club voelt als familie voor hem, hij heeft het er goed naar zijn zin’, aldus El Hadouchi.

Ould-Chick kwam tot nu toe tot 13 wedstrijden in de Eredivisie en scoorde daarin een keer. Daarnaast is de jonge buitenspeler een vaste waarde bij Oranje onder 19.

foto:Instagram

Praat Mee!