Beckham neemt het op voor bekritiseerde trainer

Carlo Ancelotti ligt al geruime tijd onder vuur bij Real Madrid. De succesvolle coach krijgt in 2015 het sterrenensemble van Madrid maar niet aan de praat en heeft de koppositie van La Liga al moeten afstaan aan aartsrivaal FC Barcelona. David Beckham, die met Ancelotti samenwerkte bij AC Milan en PSG, neemt het op voor de trainer. 

‘Is hij de juiste man voor de baan? Ja, in mijn ogen wel. Hij weet namelijk hoe hij het respect van de spelers moet krijgen en hoe hij het beste in hen naar boven haalt. En de spelers respecteren hem ook, net zoals iedereen in de voetballerij dat doet. Dus ja, hij is de juiste man voor de ban die hij nu heeft’, zegt Beckham in gesprek met AS.

De Engelsman die in het verleden samenwerkte met de Italiaanse coach bewaart goede herinneringen aan hun tijd samen. ‘Ik houd echt van Carlo, hij is een van de beste mensen met wie ik tijd heb doorgebracht. Een van de beste coaches die ik heb gehad. Hij is een bescheiden man, maar heeft zo veel liefde voor het spel. Ik vind het geweldig dat hij al zo’n groot succes heeft geboekt met Real Madrid, al keek ik er niet echt van op’, zo beweert de ex-speler van Real Madrid.

De wedstrijd Barcelona – Real Madrid is morgenavond live te volgen bij Onze11 en op twitter @onze11nl.

Praat Mee!