‘Robben is net als een Formule 1-motor’

Arjen Robben raakte op 11 maart geblesseerd tijdens de Champions League wedstrijd tegen Shaktar Donetsk, hierdoor miste de vleugelflitser een wedstrijd maar nu is de gevaarlijkste man van Bayern München weer terug. De clubarts van Bayern geeft uitleg hoe Robben in elkaar zit.

Pep Guardiola betreurde de afwezigheid van Robben, hij prees de oranje-international om zijn professionaliteit en topprestatie’s die hij keer op keer levert. Zondag neemt Bayern het op tegen Borussia Monchengladbach en de keurmeester heeft Robben weer opgenomen in de selectie. Zaterdag trainde de international voluit en de aanvaller lijkt er zin in te hebben.

Clubarts Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt heeft geen twijfels over de inzetbaarheid van Robben. ‘Arjen is net als een Formule 1-motor. Hij wil voor elke wedstrijd onderzocht worden. En als hij dan groen licht krijgt, gaat hij los’. De Bayern aanvaller staat met zeventien goals op de tweede in de topscorerslijst van de Bundesliga en beleeft statistische gezien zijn meest succesvolle seizoen.

Praat Mee!