Promes: ‘United had interesse in mij’

Spartak Moskou nam afgelopen zomer Oranje-international Quincy Promes over van FC Twente, maar de aanvaller had ook kunnen uitkomen voor het Manchester United van Louis van Gaal. Promes zegt in Sovsport dat United inderdaad interesse had. 

‘Ik kan bevestigen dat United interesse had, maar er is nooit een concrete aanbieding geweest. Ik was eerlijk gezegd ook niet klaar om naar Manchester te gaan. Daar had ik waarschijnlijk alleen maar op de bank gezet’, aldus Promes. ‘Bij Spartak speel ik altijd en ik zit hier op de goede plek’.

Zijn transfer naar Moskou zorgde voor veel ophef en vraagtekens. Oud-goalgetter Patrick Kluiver had vertrouwen in de overstap van Promes. ‘Hij heeft mij veel geluk gewenst en zei dat hij in mijn gelooft. Hij was in de jeugd van Twente mijn trainer. Hij heeft mij enorm veel nuttige tips gegeven. Als ik een belangrijk besluit moet nemen vraag ik altijd raad aan Patrick,’ zo zegt de vleugelflitser.

Promes is opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Arjen Robben. De aanvaller van Spartak zit voor de tweede keer bij de selectie van het Nederlands elftal.

Praat Mee!