Gündogan kan WK vergeten

De Duitse middenvelder Ilkay Gündogan kan zich gaan richten op volgend seizoen. De middenvelder van Dortmund komt deze jaargang niet meer in actie en reist ook niet af naar Brazilië.

De middenvelder staat al bijna het hele seizoen aan de kant, nadat hij in het duel Duitsland – Paraguay zich moest laten wisselen wegens rugklachten. Die rugklachten blijken van dergelijke aard dat Gündogan het hele seizoen aan zich voorbij moest laten gaan en ook niet meer in actie zal komen in het restant van de competitie.

‘We moeten afwachten wanneer hij zich weer bij ons voegt’, treurde coach Jürgen Klopp. De oefenmeester benadrukte op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bayern München nog maar eens dat de spelverdeler pas volgend seizoen weer in actie komt. Voor bondscoach Joachim Löw zal de afmelding van Gündogan niet als een donderslag bij heldere hemel komen. Toch zal de keuzeheer met de handen in het haar zitten, omdat voor wel meer Duitsers het WK op de tocht staat. (Foto: Michael Kranewitter)

  1. […] Gündogan kan WK vergeten De middenvelder staat al bijna een hele seizoen aan een kant, nadat hij in een duel Duitsland – Paraguay zich moest laten wisselen wegens rugklachten. Die rugklachten blijken van eenrgelijke aard dat Gündogan een hele seizoen aan zich voorbij moest laten … Read more on Onze11 […]

Praat Mee!