Jansen weet waar Kuyt zal spelen volgend seizoen

Dirk Kuyt heeft een aflopend contract bij Fenerbahce en heeft de optie om bij te tekenen. Ook kan de veelzijdige aanvaller terugkeren naar Feyenoord, waar de laatste maanden veel over word gesproken. Tijdens de interlandbreak zou Kuyt samen met zijn zaakwaarnemer de knoop doorhakken over zijn toekomst.

Rob Jansen weet waar Kuyt zal spelen volgend seizoen, alleen zegt hij nog niet waar in gesprek met BNR Nieuwsradio. ‘Dat Dirk een liefde heeft voor Feyenoord is bekend en als hij terug zal komen naar Nederland zal het zeer zeker bij Feyenoord zijn en niks anders’, aldus de geheimzinnige Jansen.

De aanvaller van Fenerbahce zal nog wel gaan praten met het bestuur van de Turkse club of een langer verblijf aan de orde is of niet, daarom vindt de belangenbehartiger van Kuyt het niet netjes om nu al zijn toekomst openbaar te maken. ‘Het advies dat ik heb gegeven heb ik allang uitgesproken en is bekend bij alle partijen. Maar dat ga ik nu nog niet vertellen, omdat we wel even met de Turkse club moeten praten’, zegt Jansen.

Praat Mee!