Krul jaagt fans Newcastle in harnas door sportief gebaar

Oranje-international Tim Krul heeft zich niet populair gemaakt onder de fans van zijn club Newcastle United. De doelman verloor zondag met 1-0 van aartsrivaal Sunderland. Dit betekent dat de ploeg van de reservekeeper van Oranje nu vijf Tyne-Wear derby’s op rij heeft verloren. Het verlies zorgde voor veel frustratie bij de supporters van Newcastle, diezelfde frustratie bereikte het kookpunt toen de beelden werden getoond van Krul die in de catacomben de held van de avond Jermain Defoe feliciteerde met zijn werkelijk prachtige doelpunt. 

Op Twitter werd er massaal gereageerd op de actie van de pentaltykiller: ‘Zag ik Krul Defoe nou echt feliciteren met zijn doelpunt? Hij is gek gewordenl’, valt een supporter op het sociale medium te citeren. ‘Krul geeft Defoe een high five na zijn doelpunt… dat zegt eigenlijk alles..’, zegt een andere boze supporter.

De volgende tweet toont maar weer aan hoe hoog de rivaliteit tussen de ploegen zit: ‘Krul glimlacht en geeft Defoe een handje in de catacomben… Ja, je mag vertrekken in de zomer, vriend’. De ploeg van de doelverdediger is door de verliespartij tegen Sunderland gezakt naar de dertiende plaats, Sunderland klom een plaats en staat nu vijftiende met vier punten achterstand op de nummer veertien. (Foto: Instagram)

Praat Mee!