Depay over titel: ‘Gaan we niet meer weggeven’

Memphis Depay is er heilig van overtuigd dat PSV aan het eind van het seizoen met de schaal in handen zal staan, dat vertelde de vleugelaanvaller zaterdag na afloop van het duel met FC Twente (0-5 winst). De Tukkers wisten het de Eindhovenaren niet erg lastig te maken, zodoende lijkt de titel nu écht slechts een kwestie van tijd voor de ploeg van Philip Cocu. 

‘Ik weet dat PSV in het verleden wel eens een voorsprong uit handen heeft gegeven, maar dat gaat dit keer niet gebeuren. De media probeerden wat twijfels te zaaien na de nederlaag tegen Feyenoord en daar hebben we nu heel goed antwoord op gegeven. Af en toe kan er natuurlijk wel twijfel zijn na een nederlaag, maar we hebben dit seizoen niet vaak verloren’, begint de Oranje-international.

‘Als je vlak voor rust met 3-0 voorkomt, dan doet dat ook wel wat met een tegenstander. En daarna kwamen we amper nog in de problemen. Dat hebben we goed gedaan.  Ik speelde geen grote wedstrijd, wel was ik belangrijk voor het team. Daar ben ik blij om.’

Praat Mee!