Van Persie wil cashen bij vertrek United

Het einde van Robin van Persie bij Manchester United lijkt steeds dichterbij te komen. De aanvaller van Oranje kan zijn topvorm niet meer hervinden die hij had in zijn eerste seizoen en zit vaker in de ziekenboeg dan in de selectie. Daarom wil Van Persie vertrekken bij United, maar alleen als hij een “gouden handdruk” meekrijgt. 

Verschillende Engelse media zijn van mening dat de spits bereid is om Old Trafford te verlaten, maar alleen als hij zijn salaris kan compenseren. De 32-jarige Van Persie verdient op dit moment 300.000 euro per week en hij weet dat hij dit nergens anders kan verdienen. Daarom lijkt de gouden handdruk een uitkomst, hierbij zal de aanvaller ongeveer 2,7 miljoen euro meekrijgen, maar of Manchester United hiermee akkoord gaat is nog de vraag.

De ex-aanvaller van Feyenoord en Arsenal is bezig aan zijn derde seizoen bij United, maar weet geen potten te breken. De afgelopen twee seizoenen scoorde hij 22 keer in 45 wedstrijden, terwijl hij in zijn debuutseizoen 26 keer scoorde. Ook Louis van Gaal denkt de Oranje spits niet meer nodig te hebben, hij zou graag  de komst van Edinson Cavani verwezenlijkt zien worden deze zomer.

Bron: Instagram

Praat Mee!