Vlaar maakt rentree bij gelijkspelend Aston Villa

Ron Vlaar heeft dinsdagavond zijn rentree gemaakt in het competitieduel met Queens Park Rangers (3-3). De 30-jarige verdediger van Aston Villa mocht in de basis starten van het elftal van Tim Sherwood en kwam negentig minuten in actie. Het was de eerste wedstrijd van Vlaar sinds 21 februari.

Eind februari liep Vlaar een kuitblessure op, waardoor de Nederlander moest afhaken voor de interlands met Turkije (1-1) en Spanje (2-0 overwinning). Vorige week zat de 32-voudig international van het Nederlands elftal al op de bank tijdens de competitiewedstrijd tegen Manchester United (3-1 nederlaag), maar kreeg hij geen speelminuten.

Bij het competitieduel in Birmingham stond het nodige op het spel. Voor aanvang van de wedstrijd stond Villa boven de degradatiestreep. Een nederlaag tegen QPR zou echter betekenen dat Vlaar met zijn ploeg onder de rode streep zou zakken. Twaalf minuten voor tijd keek Villa nog tegen een 2-3 achterstand aan. In de 83ste minuut zorgde de Belgische spits Christian Benteke met zijn derde doelpunt van de wedstrijd ervoor dat de voorsprong van drie punten werd behouden op de concurrent uit Londen. (Foto: Bron: Dmitrij Nejmyrok, Wiki Commons)

 

Praat Mee!