‘Topclubs in de rij voor ‘pinchhitter’ Van Persie’

Robin van Persie lijkt zijn langste tijd te hebben gehad in Manchester. De spits van het Nederlands elftal staat nog anderhalf jaar onder contract bij Manchester United, maar een vertrek in de zomer ligt voor de hand. Volgens de Daily Mail staan onder andere Real Madrid en FC Barcelona te trappelen om Van Persie in te lijven als pinchhitter. 

Van Persie, die in augustus zijn 32ste verjaardag viert, staat naar verluidt open voor een vertrek bij de club van manager Louis van Gaal. Manchester United wil zich tijdens de zomerse transfermarkt graag versterken met Edinson Cavani, waardoor Van Persie een plaatsje zal zakken in de pikorde. De aanvaller van Paris Saint-Germain staat in Frankrijk in de schaduw van Zlatan Ibrahimovic. Mogelijk wordt Van Persie ingezet als wisselgeld en maakt hij de overstap naar Parijs.

Naast PSG hebben ook Juventus, Internazionale, Real Madrid en FC Barcelona interesse in de diensten van de Nederlander. Bij de Spaanse grootmachten moet Van Persie wel genoegen nemen met een rol op het tweede plan. (Foto: Instagram)

Praat Mee!