Van Ginkel opnieuw geblesseerd

Het seizoen 2014/2015 is niet het seizoen voor Marco van Ginkel. De middenvelder die bij AC Milan speelt op huurbasis heeft opnieuw een lichte blessure opgelopen en staat waarschijnlijk een speelronde aan de kant. De jonge middenvelder had net een basisplaats veroverd bij het team van Filippo Inzaghi, maar is nu opnieuw gehinderd.

De 22-jarige middenvelder, die onder contract staat bij Chelsea, heeft mede door verschillende blessures nog maar acht wedstrijden gespeeld voor I Rossoneri en zo had hij zijn uitleenbeurt niet voorgesteld. Een lichte knieblessure houdt Van Ginkel voor de derde keer dit seizoen aan de kant. Na eerder blessure’s te hebben gehad aan de knie en enkel moest de tweevoudig international meer dan de helft van het seizoen toekijken. Met nog maar een paar wedstrijden te gaan wordt het erg lastig voor de middenvelder om zich te bewijzen bij Milan en staat zijn toekomst op het spel.

Zondag speelt AC Milan uit tegen Genua, Nigel de Jong zal naar alle waarschijnlijkheid een basisplaats krijgen. Dit is tevens ook de laatste kans voor de nummer acht van de Serie A om aansluiting te vinden bij de top vier en Europees voetbal veilig te stellen.

Foto: Instagram

Praat Mee!