Toekomst Stekelenburg nog altijd niet duidelijk

In 2010 stond hij nog namens het Nederlands elftal onder de lat in de WK-finale tegen Spanje. Vijf jaar later houdt Maarten Stekelenburg de bank warm bij AS Monaco. Zijn situatie lijkt er volgend jaar niet beter op te worden nadat eerste doelman Danijel Subasic donderdag zijn contract verlengde.

Ondanks de slechte vooruitzichten in Monaco, sluit de zaakwaarnemer van Stekelenburg, Rob Jansen, een toekomst in het prinsendom niet uit. ‘Wij moeten in de komende periode kijken hoe we ervoor staan. We sluiten op dit moment niets uit, ook een langer verblijf in Monaco niet. Maar wij gaan daarbij wel kijken naar de kansen op speeltijd’, vertelt Jansen tegen Voetbal International.

Stekelenburg is nog altijd eigendom van Fulham. Die club nam de doelman in 2013 over van AS Roma. De oud-Ajacied degradeerde in zijn eerste seizoen bij Fulham direct uit de Premier League, waarna hij afgelopen zomer besloot te kiezen voor een avontuur bij AS Monaco. Al snel werd echter duidelijk dat Stekelenburg genoegen moest nemen met een rol op het tweede plan.

Praat Mee!